We are proud to tell you that i4Things was recently accredited as a Learning Company by the Vocational Education and Training Business Association.

Creating innovative and easy to use smart home solutions is our passion. This is only possible with a strong team of people. To ensure that also a next generation is ready to innovate based upon a professional skillset, we are proud that we have been accredited as a Learning Company by the Vocational Education and Training Business Association (SBB).

Looking forward to onboard more talents to our team in the near future.

Sounds interesting? Learn more about our trainee offerings

Het creëren van innovatieve en gebruiksvriendelijke smart home-oplossingen is onze passie. Dit is alleen mogelijk met een sterk team van mensen. Om ervoor te zorgen dat de volgende generatie ook klaar is om te innoveren op basis van professionele vaardigheden, zijn we trots dat we zijn erkend als een leerbedrijf door de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).